Kedves Vásárlóink!

Üdvözöljük Önöket weboldalunkon.

Cégünk 2003 óta, elsősorban utángyártott, de méretpontos, minőségi szövet és gumi autószőnyegekkel, csomagtértálcákkal, utastér hótálcákkal és oldalablak légterelőkkel foglalkozik, szinte MINDEN autótípushoz.

A kifejezetten autószőnyegeknek előállított szövetszőnyeg alapanyagok közvetlenül európa legnagyobb gyártóitól származnak, ezáltal rendkívül kedvező árakon, különböző minőségekben és színválasztékban tudjuk kínálni a szőnyegeket.

A szövetszőnyegek minden esetben egyedileg, a megrendelő egyéni kérése szerint készülnek, tehát ezen szőnyegek azonnal nem vásárolhatóak meg.

Az általunk kínált termékek nem gyári eredetűek, de jó minőségűek, kialakításuknál fogva csak az adott típusú gépjárműbe illeszkednek.

Egyedi, kialakításuknál fogva praktikus, megvédi Önnek az eredeti kárpitot hogy az sokáig tiszta és ép maradjon. A kifejezetten autószőnyegnek való alapanyagból készített szőnyegek alján levő gumi-granulátum és sok esetben a gyári patent megakadályozza a szőnyegek gyűrődését és elmozdulását. Mérsékelten vízálló! A pedálok alatti résznél gumi, vagy szövetkoptatóval erősítjük a hosszabb élettartamért!

Ezen kívül forgalmazunk még méretpontos peremes FROGUM gumiszőnyegeket, REZAW-PLAST csomagtértálcákat, REZAW-PLAST peremes hótálca gumiszőnyegeket és HEKO légterelőket, melyeket versenyképes árakon kínálunk vevőink részére. Cégünk NEM kizárólagos importőrje semminek, de kapcsolataink révén próbáljuk a lehető legjobb áron kínálni termékeinket.

Amennyiben nem találja a keresett terméket, kérjük lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken.

Lehetőség van hozott minta legyártására is előzetes egyeztetés után.

Folyamatosan frissülő képgalériánkat keresse a Facebook-on a Főnix Autószőnyeg alatt.

Várjuk érdeklődéseiket és megrendeléseiket az interneten vagy telefonszámunkon hétköznap 9:00-18:00-ig, szombaton 9:00-13:00 között.

Várjuk viszonteladók, autókereskedők, autósboltok, autószalonok, flották jelentkezését is, kedvezményekkel!

Köszönjük figyelmüket.